Wednesday, May 11, 2011

Dah Pandai Mengira...!!! Kagumnya Ibu...

Hati ibu maner yang tak seronok biler tengok dan merasai sendiri perubahan dan pembesaran anak kecilnya. Sebelum ni tak giat menulis kat blog ni..so banyak pengalaman yang dah terlepas. Tapi kali ni ku betul2 rase seronok bila Aisyah dah pandai mengira pada umur 1 tahun 7 bulan ni.

Semalam mase dalam kereta, aku saje2 mengira 1, 2, 3.. dengan Aisyah. Mula-mula dia main-main jer. Selepas 2, 3 kali aku ulang, Aisyah mengikut turutan nombor 1, 2, 3. Aku sebut 1, Aisyah sebut 2, aku sebut 3, Aisyah sebut 4, aku sebut 5, Aisyah sebut 6 dan seterusnya sampai Aisyah sebut 10. Ya Allah...gembiranya hati aku. Alhamdulillah, maknanye selama ni aku sebut je, dia ingat rupenyer. Memang ajaib ciptaan Allah S.W.T.

Aisyah....ibu sayang sangat anak ibu ni.


1 comment:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    ReplyDelete